Skaffa ett liv!

Det måste sitta någon därute, som för tillfället har det jävligt roligt på min bekostnad. På den senaste tiden har jag fått min blogg (klartmanskahajobb.se) hackad och totalförstörd, min Facebook hackad och idag fick jag även mitt Hotmal-konto hackat. Vad är problemet? Saken är dessutom att jag brukar byta lösenord rätt ofta och jag har inte samma lösenord på någon av sidorna. Fan, blir så fruktansvärt irriterad!


Puff Daddy

Facebook må vara i alla våras hjärtan. Frågan är dock om den s k "puff"-funktionen har nått lika långt. I mina ögon så är det ett trevligt inslag, samtidigt som det är oerhört skummigt inslag. Vad innebär det egentligen att puffa någon, eller att bli puffad? I don't know, alla verkar har olika uppfattning om det hela.

Jag själv brukar se den lite som "hej, här är jag" eller "oj, du såg bra ut". Dock tycker jag att man ska ta det hela med en nypa salt. Om jag går in på min profil, så har jag faktiskt blivit puffad hela tio gånger. Vet inte riktigt vad det innebär? Kul är det i alla fall. Och du, har du någon gång fått en puff av mig, ta det positivt!

RSS 2.0